­

Nu kommer der endelig bedre bredbånd til store dele af vores område. Efter afslaget fra energistyrelses bredbåndspulje måtte vi konstatere at vi ikke få en fiber langt ind i hver ejendom.

YouSee er efterfølgende kommet med et alternativt forslag til os. Ved at fører fiber frem til vores lokale fordelingsskabe i Ny og gammel Harløse kan vi forøge hastigheden på vores eksisterende kobberkabler betragteligt. De ejendomme som bor inden for 500 meter kan forvente en båndbrede på 100 MB herefter falde det med afstanden. Det er svært at sige, hvilke hastigheder der opnås på givende adresser, men alle vil opleve en markant forbedring. Når jeg skriver alle, så er det alle de adresser, som er tilknyttet de 2 lokale centraler. Adresselisten kan ses her. YouSee har også skrevet et brev til omdeling, vi har dog valgt at lægge det her på hjemmesiden. YouSee’s brev til omdeling.

Vi skal have 75 tilkendegivelser ud af de 130 mulige adresser på listen. Det skal understreges, at det er en tilkendegivelse – man binder sig ikke til noget som helst. Det forholder sig således, at YouSee udbygger deres kobbernet, der hvor der er størst interesse - og der er der i Harløse.

Lokalrådet vil derfor opfordre alle 130 adresser, at tilkendegive deres interesser for, at få bedre bredbånd til området, ved at følge følgende link. http://www.tilmeld.dk/harloese

Vi har i dag fået alle de nødvendige tilkendegivelser - tak skal i have.

Kontakt os

Det nemeste er at du skriver til os på harlose@harlose.dk

Du kan finde kontaktoplysninger på de enkelte medlemmer i menue under lokalråde, bestyrelsen

Vejret

Statestik

Brugere
3
Artikler
48
Antal visninger af artikler
121510

 

­