­
Nu kommer der endelig bedre bredbånd til store dele af vores område. Efter afslaget fra Energistyrelsens bredbåndspulje måtte vi konstatere, at vi ikke får en fiber lagt ind i hver ejendom. YouSee er efterfølgende kommet med et alternativt forslag til os. Ved at føre fiber frem til vores lokale fordelingsskabe i Ny og gammel Harløse, kan vi forøge hastigheden på vores eksisterende kobberkabler betragteligt. De ejendomme som bor inden for 500 meter kan forvente en båndbredde på 100 MB herefter falder det med afstanden. Erfaring viser at en 25 MB forbindelse dækker langt de fleste behov i en privat bolig, hvor der både ses Netflix og spilles computer på samme tid.
 
De nye centraler er på plads senest d. 31. marts, herefter kommer der en 14 dags testperiode. Så fra omkring 15. april kan vi begynde at bruge” af vores nye forbindelser. En af betingelserne for at YouSee lagde en fiber til Harløse var, at der var et antal borger, som tilkendegav deres interesse. Disse vil i nær fremtid blive kontaktet af YouSee.
 
YouSee kommer sidst i april måned med en salgsbus”, som på en given dag vil holde ved forsamlingshuset. Her vil den enkelte kunne besøge bussen og se alle de produkter, som YouSee kan tilbyde baseret på de nu langt hurtigere forbindelser.
 
Vi i lokalrådet er rigtig glade for, at vi endelig får en tidssvarende bredbåndsforbindelse. Vi er også opmærksomme på, at ikke alle borgere i lokalområdet kommer til at nyde godt af de nye fiber til Ny og gammel Harløse. Vi håber at vi på sigt kan hjælpe flere borger til bedre bredbånd.
Man kan holde sig orienteret om projektet og hvornår bussen kommer til Harløse her på siden og via lokalrådets facebook side.

Kontakt os

Det nemeste er at du skriver til os på harlose@harlose.dk

Du kan finde kontaktoplysninger på de enkelte medlemmer i menue under lokalråde, bestyrelsen

Vejret

Statestik

Brugere
3
Artikler
48
Antal visninger af artikler
121510

 

­